Omluva za organizační chybu a zrušení rezervací v Testovacím centru PEF

Testovací centrum PEF » Novinky » Omluva za organizační chybu a zrušení rezervací v Testovacím centru PEF

V Testovacím centru PEF došlo k organizační chybě, která vedla k omylem otevřeným volným termínům v sobotu a v neděli v pozdějších odpoledních hodinách. Tato chyba se konkrétně týkala rezervací na termíny ve dnech 11.-12. května 2024 a 18.-19. května 2024 vždy po 16. hodině. Všechny tyto rezervace musely být zrušeny.

Příčina chyby

Při plánování a otevření volných termínů v systému došlo k nesrovnalostem, které způsobily nesprávné otevření časových slotů. Tyto sloty byly omylem zpřístupněny pro rezervace, což vedlo k následnému zrušení těchto termínů.

Doporučené kroky pro studenty

Studenti, kterých se tato situace týká, jsou vyzýváni k přerezervování svého termínu na dřívější čas nebo jakýkoli jiný vhodný termín. V současné chvíli je Testovací centrum PEF ještě volné v dřívějších termínech.

Postup přerezervace

  1. Přístup na Moodle: Přihlaste se do svého kurzu na Moodle.czu.cz.
  2. Výběr nového termínu: V sekci rezervací vyberte z dostupných termínů, které jsou ještě volné.
  3. Potvrzení změny: Dokončete proces přerezervace a ujistěte se, že nový termín je správně zapsán ve Vašem kalendáři.

Fámy o „mizení“ rezervací

V souvislosti s touto situací a faktem, že někteří studenti si nepřečetli e-maily, které jsme všem dotčeným zaslali, začaly vznikat fámy o tom, že rezervace „občas mizí jen tak“. Toto tvrzení není pravdivé. Veškeré změny a zrušení rezervací jsou prováděny na základě konkrétních důvodů a studenti jsou o nich vždy informováni prostřednictvím e-mailu.

Kontaktní informace

V případě potřeby jakékoli pomoci nebo otázek ohledně přerezervace je možné obrátit se na zákaznický servis na e-mailu: tc@pef.czu.cz nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.

Závěr

Organizační chyba vedla k otevření nesprávných termínů, což mělo za následek nutnost zrušení těchto rezervací. Studenti jsou vyzýváni k přerezervování svého termínu na jiný čas podle uvedených kroků. Děkujeme za pochopení a spolupráci.


Vytvořeno dne

. Publikováno v kategoriích: