TC PEF LS 2023/24

Úspěšné znovuotevření Testovacího centra PEF v novém semestru (LS 2023/24)

Testovací centrum PEF » Novinky » Úspěšné znovuotevření Testovacího centra PEF v novém semestru (LS 2023/24)

S příchodem nového akademického semestru se Testovací centrum Provozně ekonomické fakulty (PEF) znovu otevřelo, aby přivítalo studenty, kteří potřebují psát test. Provoz byl obnoven ve 3. týdnu semestru, přičemž vše probíhalo podle plánu a bez větších komplikací. Díky proaktivnímu přístupu centra k plánování a organizaci byla již v 5. týdnu rozšířena kapacita testovacích místností, což znamenalo lepší dostupnost služeb pro všechny zainteresované.

V průběhu tohoto znovuotevření se však vyskytly některé menší technické potíže, zejména s pomalejším zpracováním expresních rezervací, což vyžadovalo manuální zásahy aktualizace dat. Tým Testovacího centra PEF rychle reagoval na tuto výzvu a zajistil, že všechny potřebné opravy byly provedeny, aby se zajistilo, že podobné problémy se již nebudou opakovat. Za případné nepříjemnosti, které se některých individuálních studentů dotkly, se chceme omluvit a děkujeme za trpělivost.

S ohledem na budoucnost Testovací centrum PEF plánuje dále rozšiřovat své kapacity a zlepšovat služby, aby ještě lépe vyhovělo potřebám studentů. Studenty zároveň vyzýváme, aby své testy a registrace na ně plánovali s dostatečným předstihem, aby se vyhnuli jakýmkoli potížím s dostupností testovacích termínů.

Otevření Testovacího centra PEF je důležitým krokem k podpoře akademického rozvoje a úspěchu našich studentů. Věříme, že díky společným silám a vzájemné podpoře bude tento semestr pro všechny úspěšný a plodný. Děkujeme za vaši spolupráci a přejeme všem hladký průběh testování.


Vytvořeno dne

. Publikováno v kategoriích: