Nová funkce v Testovacím centru: Přehlednější informace o rezervacích testů pro dozor TC

Testovací centrum PEF » Dozor » Nová funkce v Testovacím centru: Přehlednější informace o rezervacích testů pro dozor TC

Ve snaze zlepšit organizaci a efektivitu v Testovacím centru byla zavedena nová funkce, která umožňuje dozorům lepší přehled o rezervacích testů a jejich časovém rozestupu.

Problematika rozestupů testů

Doposud čelil dozor problému, kdy studenti přicházeli s rezervací na test, ale nemohli test spustit. To bylo způsobeno nekontrolovanými minimálními rozestupy mezi testy, které nastavuje učitel. Upozorňujeme, že tyto rozestupy se mohou měnit a nejsou zohledněny v systému rezervací. Pokud si tedy rezervujete termín do TC, ujistěte se, že není přiliš brzy po předchozím pokusu stejného testu. Vyučující má právo rozestupy mezi testy libovolně omezit.

Nová Funkce: Vizualizace rozestupů

Nově implementovaná funkce v uživatelském rozhraní pro dozor nyní zobrazuje nejen časy jednotlivých testů, ale také, pokud je rozestup mezi testy větší než jeden den, zobrazí se symbol |↔️|. Tato změna umožňuje dozorům okamžitě identifikovat testy s delšími rozestupy a lépe informovat studenty v případě, že rezervaci provedli příliš brzy (s příliš krátkým rozestupem).

Intuitivní rozhraní

Při najetí myší na konkrétní test v rozhraní se zobrazí další podrobnosti, což dozorům umožňuje rychle získat veškeré potřebné informace. Tato funkce byla navržena tak, aby byla intuitivní a snadno použitelná pro všechny pracovníky Testovacího centra PEF.

Závěr

Tato nová funkce je dalším krokem k zefektivnění procesů v Testovacím centru a zajišťuje, že jak studenti, tak dozor mohou lépe spolupracovat k bezproblémovému průběhu testování. Vedení Testovacího centra očekává, že tato změna přinese pozitivní výsledky jak pro zaměstnance, tak pro studenty.


Vytvořeno dne

. Publikováno v kategoriích:

,